Together Everyone Achieves More

Hou je van interactie en samenwerking?

Van samen leren en groeien met gelijkgestemden?

Van een gezamelijk leerproces waarin mensen mekaar inspireren en stimuleren om een stap vooruit te zetten?

 

De TEAM-groeitrajecten bieden een antwoord op je behoeften en je vraag.

TEAM staat voor Together Everyone Achieves More, want samen bereiken we meer dan alleen.

Mastermind Boekstudiegroep

Hou je van boeken? Hoe vaak lees je een boek waar je echt enthousiast van wordt en staat te poppelen om mee aan de slag te gaan?

Alleen hoe vaak blijft datzelfde boek achteraf enkele weken op je nachtkastje liggen, om uiteindelijk in de boekenkast te belanden? Samen met je goede intenties om het ook echt toe te passen? Een mastermind boekstudiegroep brengt hier verandering in!

Een boek lezen kan iedereen. De waardevolle principes ervan toepassen en stap voor stap integreren in je dagelijks leven, wordt veel gemakkelijker en leuker wanneer je het samen doet met gelijkgestemde zielen.

Dan komt het boek pas echt tot leven, in jouw leven en in dat van de groepsleden. Er ontstaan unieke leermomenten, inzichten, persoonlijke verhalen en creatieve toepassingen die je inspireren om stappen te zetten. Bovendien zit de magie en de effectiviteit erin dat je door de groep wordt geïnspireerd tot de zelfdiscipline om elke week consistent te lezen. Een mastermind beleven kan zowel in open aanbod als binnen een organisatie.

In de afgelopen 7 jaar hebben al meer dan 1 miljoen mensen een mastermind boekstudie van John Maxwell gevolgd. Behoor jij hier binnenkort ook bij?

Workshops

Als leider, leidinggevende, ondernemer wil je ook groeien en investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling los van je organisatie en je collega’s. Om je die kans te bieden, organiseren we workshops in open aanbod.

Awaken the leader within you

Ken je dat gevoel: je weet wat je zou moeten doen om vooruit te komen en toch doe je het niet. Je maakt plannen en je wil wel, toch zet je de eerste stap niet. Of na een paar stappen, of misschien een teleurstelling haak je af. Of er komt altijd wel iets tussen…

In deze training gaan we stappen vooruit zetten. Hoe?

In elk van ons zit een leider, en samen gaan we die in jou naar boven halen!

Wat brengt deze workshop jou?

Je ontwikkelt een veerkrachtige mindset waardoor je proactief in het leven staat en keuzes maakt in overeenstemming met wat je echt wil en met de daadkracht en het doorzettingsvermogen om er ook echt voor te gaan.

Je ontdekt je eigen visie en missie en hoe je die in de wereld kan zetten, evenals hoe je succesvol om de hindernissen heen kan zeilen die je op je pad tegenkomt.

Je staat met meer vertrouwen in contact met anderen. Je communicatievaardigheden scherpen aan en je en weet oprechte connectie te maken. Want samen kan je zoveel meer.

Je wordt de beste teamplayer die geniet van samen leven, werken en groeien waardoor iedereen wint.

Lunch & Learn Training

Een Lunch & Learn is een korte, krachtige doch efficiënte training om mensen die weinig tijd hebben een leerervaring te bieden met inzichtvolle tips en strategieën die ze onmiddellijk kunnen toepassen om het beste uit zichzelf, hun team en hun organisatie te halen.

Gedurende een uurtje tijdens de lunch of het ontbijt duiken we onder in een topic rond leiderschap, communicatie of persoonlijke ontwikkeling. Aangezien Lunch & Learns een grote positieve impact hebben op het groepsgevoel, op het creatief nadenken over de visie en hoe deze samen als team te bereiken, plannen steeds meer bedrijven wekelijks een Lunch & Learn in.

Als gecertificeerd John Maxwell coach, trainer & speaker bieden we exclusieve content voor jouw team!

Keynotes en inspiratiesessies

Een to-the-point keynote of luchtige interactieve inspiratiesessie geven je organisatie, je team, je klantendag, je conferentie, je event… een unieke boost. Doel is om mensen iets mee te geven om over na te denken, te triggeren met een andere kijk op een bepaald topic of hen uit te dagen om in actie te komen en te zoeken naar een nieuwe aanpak.

Leiderschap, invloed, communicatie en connectie,… of eerder een dynamische en interactieve DISC inspiratiesessie? Neem contact op voor een persoonlijke oplossing die het best aansluit bij wat je zoekt.

Of liever een authentiek, inspirerend verhaal? Dit beleef je in één van de signature talks: Leadership is a lifestyle not a job! of From golden cage to freedom in alignment (De transformatie van statutair ambtenaar naar freedompreneur).

Leadership Assessment & Teambuilding 

Heb je het ook zo gehad met saaie assessments en vermoeiende vragenlijsten? Wat als…

… je samen met je team een unieke leadership en communicatie assessment kan beleven die bovendien een geweldige teambuilding is? En dit in minder dan een halve dag?

… deze assessment de deelnemers triggert om hun leadership bewustzijn en intelligentie te vergroten en hen zelf laat ontdekken waar ze kunnen groeien om hun effectiviteit te verhogen.

… je na deze workshop inzichten hebt in de – onbewuste – teamdynamiek, de sterke punten en de valkuilen van het team, waardoor je helder krijgt wat de volgende stap is om samen naar het volgend level te groeien.

Deze leadership assessmenttool mag enkel gefaciliteerd worden door gecertificeerde John Maxwell coaches, trainers & speakers.

Bedrijfstrainingen

Onze gepersonaliseerde bedrijfstrainingen bieden leidinggevenden en hun teams in korte tijd nieuwe inzichten en aangescherpte vaardigheden die ze direct kunnen toepassen in hun dagelijks leven. Al te vaak verdwijnt het effect van een training binnen enkele dagen. We helpen jouw mensen om de kennis te integreren zodat ze optimaal rendement halen uit de training.

Investeren in de groei van mensen, van je leiders = investeren in de groei van je organisatie!

We maken in overleg met jou een traject op dat beantwoordt aan de vraag van jouw organisatie. We geloven in de kracht van ervaringsgericht leren en hebben een passie voor outdoor & adventure education.

Hier vind je alvast wat inspiratie: http://www.bosphorustraining.com/the-key-to-successful-leadership-is-influence/