EBOOK – Van hier tot daar

Je bent een startende of leadershiftende leidinggevende.
Je zet je eerste stappen in een leidersrol of je vervult al een tijd een leidinggevende functie en je wil het anders aanpakken.
Of je bent ondernemer met een team.

EN

Persoonlijke ontwikkeling en groei staan bovenaan je prioriteitenlijst.
Je wil het allerbeste uit jezelf en uit je mensen halen.
Je wil resultaten behalen die je stoutste dromen overtreffen.
Je wil elke morgen goedgezind uit je bed springen om er vol energie weer tegenaan te gaan.

Dan zitten we op dezelfde golflengte!

Nu, naar welk moment van de werkweek kijk je het meest uit?
Vrijdagnamiddag? Sluitingsdag? Oei!

Stel je eens voor dat…

  • je nu vol enthousiasme antwoordt ‘mijn favoriete moment van de werkweek is het begin of maandagochtend’;

  • je met goesting uitkijkt naar een nieuwe week vol kansen en opportuniteiten;

  • je met passie en plezier je leidinggevende rol vervult en je mensen samenbrengt in het bereiken van gemeenschappelijke doelen.

 

Zou je dit willen in je leven maar denk je ‘onmogelijk’? Dat zou ik vroeger ook gedacht hebben. Toch is het vandaag mijn leven en mijn dagelijkse realiteit. Ik geloof dat jij dit ook kan bereiken. Want als ik het kan, kan jij het ook! En daar help ik je graag bij!

Het is mijn missie om jou in je leidinggevende rol te empoweren en een stevig fundament te bouwen met harmonie tussen het mensgerichte en het taakgerichte zodat jij de gepassioneerde reisbegeLEIDER wordt die je team meeneemt naar het bereiken van gemeenschappelijke doelen en samen efficiënte resultaten neerzet in een plezante werkomgeving.

Met 3 bouwstenen bouwen we de brug tussen hier en daar,

tussen waar je nu bent en waar je naartoe wil:

NEO VITA betekent “nieuw leven”.  In elk van ons zit een uniek potentieel met een combinatie van sterktes, kwaliteiten en talenten, van kennis en levenservaringen, die niemand heeft op de manier zoals ze in jou zitten. Alleen komt het er bij veel mensen – nog – niet uit. Zoals in elk eikeltje het potentieel zit om uit te groeien tot een grote, sterke eikenboom, zit ook in jou een potentieel te wachten om te groeien. Om een majestueuze eik te worden moet het eikeltje in vruchtbare grond terechtkomen, met voldoende voeding en zonlicht bijvoorbeeld. Pas dan vindt de transformatie plaats die het potentieel van het eikeltje doet uitgroeien tot eikenboom. Eens uitgegroeid tot sterke boom geeft de eik bescherming aan alles wat in zijn directe omgeving bloeit en groeit. De eik beschermt en stimuleert nieuw leven!

Een belangrijke verantwoordelijkheid van elke leidinggevende is het ontwikkelen en uitdragen van de visie, missie en strategie van de organisatie. Alleen draagt en ondersteunt de huidige bedrijfscultuur deze realisatie eveneens?

Heerst er in jouw bedrijf een cultuur die:

  groei en ontwikkeling stimuleert,
  
verandering als kans onthaalt,
  
waarin mensen werken in hun sterktes en kwaliteiten?

Haal nu het allerbeste uit jezelf en je team door te investeren in leadership development. Op https://www.leadwithbenefits.be ontdek je hoe.