Teamwork makes the dream work

Weinig dingen hebben zoveel invloed en impact op ons als onze omgeving en de mensen waarmee we ons omringen. Onze omgeving is ofwel de vruchtbare grond waarin de zaadjes van onze dromen en doelen kunnen groeien en tot bloei komen, ofwel de toxische grond waarin niets kan ontwikkelen.

Een steunende omgeving creëren en heel bewust kiezen door wie ik me laat omringen, brengen me elke dag de allergrootste return-on-investment.

Door wie laat jij je omringen? Heb je een winnend team rondom je? Wie is jouw mentor die reeds de weg voor jou is gegaan en die de resultaten heeft die jij ook wil behalen?

Dit is mijn winnend TEAM!

John C. Maxwell

John C. Maxwell is één van de meest invloedrijke leadership experten in de wereld. American Management Association, Business Insider en Inc. Magazine hebben hem reeds meermaals benoemd tot #1 leader in business. Hij heeft meer dan 60 boeken op zijn naam staan waarvan er in ruim 50 talen al over de 26 miljoen van zijn verkocht. In 2015 behaalde hij samen met zijn team de unieke prestatie om leiders in elk land van de wereld getraind te hebben. Dr. Maxwell werkt samen met Fortune 500 companies en spreekt regelmatig voor presidenten en wereldleiders. Zijn palmares is indrukwekkend. Echter zijn authentieke manier van omgaan met mensen en connectie maken reiken nog veel verder.

Orlando – Florida, maart 2016. Internationale certificering van John Maxwell coaches, trainers, speakers. Tot enkele weken geleden had ik nog nooit van de man gehoord. In mijn hoofd is het chaos. Ik zoek naar antwoorden. Ik ben net aan mijn loopbaanonderbreking begonnen. Op 1 april start ik met mijn business, mijn nieuw leven. Ben ik hier wel op de juiste plaats?

Eerste teachingsessie met John. Na ongeveer een half uur zegt hij woorden die recht tot in mijn hart en ziel, tot in mijn diepste kern gaan. “People quit people, not companies!” Ik voel de tranen beginnen stromen. Dit is het antwoord dat ik nodig had. De bevestiging dat mijn hart volgen me op de juiste plaats heeft gebracht en bij de beste mentor om me te begeleiden op mijn pad. Zijn visie op leiderschap en communicatie is een gedachtengoed, een levensstijl. Zijn mentorship heeft mijn leven voorgoed veranderd.

John Maxwell Team

Het John Maxwell Team vervoegen is de allerbeste beslissing geweest die ik de afgelopen jaren heb genomen. Het team biedt niet enkel topkwaliteit training en mentoring in coaching, train-the-trainer en professional speaking, het biedt eveneens de content en de tools die mij helpen groeien als go-to leadership development strategist. Het mentorship van de faculty members, hun dagelijkse teaching & thinking partner calls zijn van onschatbare waarde om zelf als mens te blijven groeien en daardoor mijn business te ontwikkelen. De inzichten, kennis en empowerment die zij mij bieden, geef ik met veel plezier aan jou, je team en je organisatie door. Bovendien telt het team meer dan 20 ooo leden in 150 landen en vormt zo een sterke community van mensen die mekaar steunen en helpen in hun missie.